Overnachten in Heino Hostel

U kunt overnachten in groepsaccommodatie ‘Heino Hostel’ op het Woodland/Go Challenge terrein. Het gebouw ligt direct aan een groot grasveld en recreatiemeer met strand en is met name ook geschikt voor groepen die meer op zichzelf willen verblijven. Gedurende de dag en avond kan het restaurant gebruikt worden als groepsruimte.

Moderne Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie telt 12 kamers, ieder voorzien van aparte badkamer met douche en toilet. In totaal zijn er 64 bedden in 4×4 en 8×6-persoons slaapkamers. Eventueel is het beddenaantal nog uit te breiden met 6 bedden in onze stacaravan. Is uw groep groter, dan kunnen we eventueel uitwijken naar het nabijgelegen Summercamp Heino. Hier zijn 1000 bedden. Dit is alleen mogelijk voor personen t/m 20 jaar.

Aantal bedden Aantal slaapkamers Aantal badkamers Huisdieren toegestaan
64 12 12 Ja

Maaltijden

Koken en afwassen is niet nodig. Maaltijden worden geserveerd in het nabijgelegen restaurant, die zowel overdag als ’s avonds geopend is.

Tarieven

Prijs op aanvraag, deze is afhankelijk van het aantal personen en het aantal kamers. U kunt zelf het gewenste aantal kamers doorgeven. De prijzen zijn altijd inclusief: beddengoed, toeristenbelasting, eindschoonmaakkosten en ontbijt.

4 persoons kamer
Bedden + kledingkast
4 persoons kamer
Toilet + wastafel
4 persoons kamer
Bedden
4 persoons kamer
Tafel + passpiegel
4 persoons kamer
Badkamer
.
6 persoons kamer
Bedden + kledingkast
6 persoons kamer
Bedden + badkamer
6 persoons kamer
Toilet
6 persoons kamer
Douche
6 persoons kamer
Bedden

 


Prijs opvragen