Parcoursen Challenge

Ben jij gek op klimmen en klauteren en kan jij wel tegen een beetje spanning? Probeer dan onze Parcoursen Challenge. Goed beveiligd leg je de volgende parcoursen af:

Het hoogteparcours: dit een touwenparcours op 5 meter boven de grond. Er is een makkelijk en moeilijk parcours. Onderweg kom je diverse hindernissen tegen. Lukt het jou om beide parcours af te leggen?

Het laagteparcours: het laagteparcours is nagenoeg hetzelfde als het hoogteparcours. Belangrijk verschil is dat het laagteparcours op nog geen meter van de grond is. Ideaal voor iedereen die wel van klimmen houdt, maar niet zo dol is op hoogte.

Het wateroversteken: In het midden van een meertje ligt een eiland dat alleen te bereiken is via vijf bruggen. De eerste brug is nog makkelijk te oversteken, maar de andere bruggen worden steeds moeilijker. Lukt het jou om het eiland droog te bereiken?

Over het arrangement
Uiteraard wordt het programma met u afgestemd omdat dit afhankelijk is van beschikbaarheid op de door u gekozen datum. Bent u bijvoorbeeld flexibel in de gekozen datum en de Challenge Run draait, kunt u heel voordelig hierbij aansluiten.

Prijs per persoon: € 16.50
Inclusief: 1 consumptie per persoon, instructie en 1 keer toegang tot het hoogteparcours, het laagteparcours en de wateroversteken. Prijs is geldig bij minimaal 12 deelnemers.

Minimum lengte vereist voor deelname: 1.30 m.
Duur: ca. 1.5 uur.

Extra mogelijkheden:
Toeslag voor Challenge Run (indien deze draait): € 5.00 p.p.
Patat met snack: € 3.00 p.p.
Pannekoek: € 5.00 p.p.
Pizza bakken: € 7.00 p.p.