Challenge Run voor schoolgroepen Voortgezet Onderwijs

SPORTIEVE DAG
​Actieve dag vanaf € 19,50 p.p. inclusief vervoer. Vraag de prijs voor uw groepsgrootte en vertrekplaats op!

De ChallengeRun is uitstekend geschikt als afsluitdag, sportdag of introductiedag voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.
Na een korte uitleg door één van de instructeurs kunnen de leerlingen direct aan de slag. Tussen de middag kan er een lunch geboekt worden, om de energie weer aan te vullen. De heen- en terugreis is inclusief.
Kijk ook op www.ChallengeRun.nl.

OUTDOOR ADVENTURE
Bij de ChallengeRun gaan de leerlingen groepsgewijs actief aan de slag, om zoveel mogelijk punten te behalen. De ChallengeRun biedt een evenwichtige en gevarieerde uitdaging, zowel fysiek als mentaal. Het gaat niet alleen om rennen en klimmen, maar de leerlingen moeten ook leren duidelijke instructies te volgen van klas- of teamgenoten. De vrije keuze tot inzicht en fysieke inspanning maakt dat iedereen aan bod komt bij de ChallengeRun, zodat voor iedereen de kans op een overwinning gelijk is.
Hoogteparcours              Klimtoren
Boogschieten                 Kanovaren
Kompasloop                   Vlotvaren
Portofoontocht                Tuberacing
GPS Labyrinth                Pamperjump
Jacobsladder                  Kratstapelen
Boulderwand                  Bungeerun
Aquaballen                    Bikestepper

Een veelvoud aan activiteiten nodigt de deelnemers uit tot nieuwe uitdagingen. Zij  groeien in hun zelfbewustzijn, doordat ze na instructie in staat zijn om zelfstandig bepaalde onderdelen onder de knie te krijgen. Ze leren grenzen te verleggen. Alleen, maar ook in teamverband. Bij bepaalde onderdelen is samenwerking namelijk noodzakelijk om tot goede prestaties te komen. Je leert dus omgaan met ieders kwaliteiten en tekortkomingen en vooral om deze op elkaar af te stemmen. De ChallengeRun brengt daardoor niet alleen de motorische, maar ook de sociale vaardigheden in beeld.

VEILIGHEID EN KWALITEIT
Summercamp Heino is lid van de VEBON. Deze brancheorganisatie deelt alleen certificaten uit aan bedrijven, die op de juiste manier met de voorschriften
omgaan. Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

HORECA
Lunch : patat, broodje hamburger, 1 consumptie € 3.50 p.p.

Tevens is het mogelijk om in het restaurant van de kleine kaart te bestellen.
Er staan snoepautomaten en er is ijs verkrijgbaar.

Als afsluiting van de dag kunt u met de leerlingen pizza’s bakken. Zij mogen zelf de pizza maken en beleggen met diverse ingrediënten. Daarna wordt deze afgebakken in de traditionele Italiaanse pizza-oven.
De kosten bedragen € 8.95 p.p.
Tevens is een barbecue mogelijk vanaf € 10.00 p.p. of een Italiaans buffet danwel koud/warm buffet.