Klim Challenge

Klim Challenge
klimchallenge heino go challenge

Klim Challenge

20.00

Is klimmen echt iets voor jou? Probeer dan onze Klim Challenge!

Categorieën, ,

Is klimmen echt iets voor jou? Probeer dan onze Klim Challenge. Goed beveiligd met een helm en gordels leg je de volgende klimonderdelen af:

Het hoogteparcours: dit een touwenparcours op 5 meter boven de grond. Er is een makkelijk en moeilijk parcours. Onderweg kom je diverse hindernissen tegen. Lukt het jou om beide parcours af te leggen?

Het laagteparcours: het laagteparcours is nagenoeg hetzelfde als het hoogteparcours. Belangrijk verschil is dat het laagteparcours op nog geen meter van de grond is. Ideaal voor iedereen die wel van klimmen houdt, maar niet zo dol is op hoogte.

De klimtoren: net als in een klimhal klim je bij de klimtoren via grepen omhoog. Gelukkig is uitglijden niet erg, want je zit goed vast. Haal jij de top?

De Jacobsladder: dit is een echt samenwerk spel. De Jacobsladder is een enorme ladder waarbij je in je eentje onmogelijk naar de top komt. Wanneer je goed samenwerkt lukt het samen wel.

De trapezesprong: de trapezesprong is ongetwijfeld ons meest spectaculaire onderdeel. Eerst klim je naar een plateau op ongeveer 5 meter hoogte. Vervolgens hangt er iets verderop een trapeze. Het doel is om naar de trapeze te springen en hieraan te blijven hangen. Het lijkt lastiger dan het is! Lukt het jou?

Over het arrangement
Uiteraard wordt het programma met u afgestemd omdat dit afhankelijk is van beschikbaarheid op de door u gekozen datum. Bent u bijvoorbeeld flexibel in de gekozen datum en de Challenge Run draait, kunt u heel voordelig hierbij aansluiten.

Prijs per persoon: € 20.00
Inclusief: koffie/thee of limonade, instructie en 1 keer toegang tot het hoogte- en laagteparcours, de trapezesprong, de Jacobsladder en de klimtoren.
Prijs is geldig bij minimaal 15 personen.

Minimum lengte vereist voor deelname: 1.30 m.
Duur: ca. 2 uur.

Extra mogelijkheden
• Toeslag voor Challenge Run (indien deze draait!): € 5.00 p.p.
• Patat met snack: € 3.00 p.p.
• Pizza bakken: € 10.00 p.p.
• Barbecue, warm/koud buffet of Italiaans buffet: vanaf € 19.50 p.p.