Eten + activiteit

Eten + activiteit
eten & drinken heino restaurant

Eten + activiteit

25.00

Ons arrangement ‘eten + activiteit’ is de ideale combinatie!

Categorieën, ,

Beschrijving arrangement


Ons arrangement ‘eten + activiteit’ is een ideale combinatie van samen actief zijn en smakelijk eten. Ongeveer 1 tot 1,5 uur wordt er een activiteit gedaan en na afloop wordt er samen gegeten.

Na ontvangst verdeelt de groep zich na ontvangst over verschillende activiteiten.
De verschillende activiteiten waar uit gekozen kan worden zijn:

De Fietstrein
​De fietstrein zelf bestaat uit een locomotief met daarachter een aantal wagons. Op de locomotief kunnen twee volwassenen en twee kinderen mee en op de wagons steeds twee personen. In totaal biedt de fietstrein plaats aan 8 tot 16 personen. Samen stap je op de fietstrein en leg je een route van ongeveer 7 kilometer af door het Sallandse landschap. Er kan tevens gekozen worden om de speciale fietstrein speurtocht te doen. Hierbij wordt er naast het fietsen ook flink samengewerkt.

De BikeStep tocht
De BikeStepper is een kruising tussen een fiets en een step. Door de houten pedalen naar beneden te duwen komt de deelnemer vooruit. Om het nog leuker te maken hebben we een speciale speurtocht van ongeveer 7 kilometer uitgezet. Op een leuke manier ontdek je de omgeving en ben je tegelijkertijd actief bezig op de BikeStepper.

De GPS puzzeltocht
Met een GPS en kompas leg je in kleine groepjes een route van ongeveer 3 kilometer af. Onderweg verzamel je diverse getallen door met elkaar de antwoorden te vinden op lastige vragen. Het is van belang dat je goed oplet tijdens de tocht want alle antwoorden kom je onderweg tegen! Aan het einde staat er een kluis klaar. De groep welke deze kluis het eerste kraakt wint de inhoud van de kluis! De tocht zal afgesloten worden met een prijsuitreiking.

Minigolf
Wat is ontspannender dan een partijtje minigolf? Minigolf heeft als grote voordeel dat het toegankelijk is voor bijna iedereen, jong, oud man of vrouw. Het is een spel dat in teamverband gespeeld wordt, maar waarbij je ook individueel uitgedaagd wordt om een zo hoog mogelijke score te halen. Onze 18-holes minigolfbaan ligt in de natuur, vlakbij het terras.

Na afloop is het tijd om lekker te eten. Er is keuze uit drie menu-opties, namelijk pizza’s bakken in de steenoven, barbecuen of een warm/koud buffet.

Prijs per persoon: vanaf € 25.00 Euro.
Deze prijs is geldig bij minimaal 25 deelnemers en is inclusief 1 activiteit, 1 consumptie en een buffet naar keuze.
Duur programma: ca. 3 tot 3,5 uur.