Challenge Run voortgezet onderwijs

challenge-run gochallenge heino
bandentoren heino
biksteppers heino gochallenge
klimtoren heino gochallenge
mijnenveld heino
challengerun heino activiteiten outdoor
kanovaren heino meer
blaaspijpschieten heino gochallenge

Challenge Run voortgezet onderwijs

19.50

Uw leerlingen leren elkaar beter kennen en vertrouwen.

Categorie:

De ChallengeRun is uitstekend geschikt als afsluitdag, sportdag of introductiedag voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Bij de Challenge Run maken de leerlingen in groepjes kennis met allerlei outdoor activiteiten.
Activiteiten die hier altijd bij horen, zijn het hoogte- en laagteparcours, de klimtoren, kratstapelen, Jacobsladder, trapezesprong, bikesteppers, boogschieten en kanovaren.
De leerlingen worden uitgedaagd en zien het belang van goed samenwerken en communiceren.
Dat komt goed van pas, want het team dat de meeste punten weet te scoren wint een leuke verrassing! Een plezierige dag hebben staat bij de Challenge Run voorop en de leerlingen leren dat ze soms veel meer durven dan ze vooraf denken.

De Challenge Run in 3 stappen
1. Leerlingen vormen teams van 6 personen
2. Elke activiteit bevat een uitdaging waarmee 1 tot 6 punten te verdienen zijn.
3. Het team met de meeste punten wint!

Kwaliteit
De ChallengeRun biedt een evenwichtige en gevarieerde uitdaging, zowel fysiek als mentaal. De vrije keuze tot inzicht en fysieke inspanning maakt dat iedereen aan bod komt bij de ChallengeRun, zodat voor iedereen de kans op een overwinning gelijk is. Een veelvoud aan activiteiten nodigt de deelnemers uit tot nieuwe uitdagingen. Zij groeien in hun zelfbewustzijn, doordat ze na instructie in staat zijn om zelfstandig bepaalde onderdelen onder de knie te krijgen. Ze leren grenzen te verleggen. Alleen, maar ook in teamverband. Bij bepaalde onderdelen is samenwerking namelijk noodzakelijk om tot goede prestaties te komen. Je leert dus omgaan met ieders kwaliteiten en tekortkomingen en vooral om deze op elkaar af te stemmen. De ChallengeRun brengt daardoor niet alleen de motorische, maar ook de sociale vaardigheden in beeld.

Veiligheid
Onze medewerkers / instructeurs zijn opgeleid volgens TÜV-normen en alle attracties en (veiligheids) procedures zijn TÜV-gekeurd. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het goed om te weten dat de deelnemers zijn verzekerd.

Minimale deelname
Voor de Challenge Run geldt een minimale deelname van 20 personen. Met minder dan 20 personen kunt u alleen op bepaalde dagen deelnemen. Reserveren is noodzakelijk.

Vervoer
De heen- en terugreis (busreis) is inclusief.

Horeca
Tussen de middag kan er een lunch geboekt worden, om de energie weer aan te vullen.

Lunchmogelijkheden:
• Patat, broodje hamburger en 1 consumptie: € 3.50 p.p.
• Tevens is het mogelijk om in het restaurant van de kleine kaart te bestellen.
Er staan snoepautomaten en er is ijs verkrijgbaar.

Als afsluiting van de dag kunt u met de leerlingen pizza’s bakken. Zij mogen zelf de pizza maken en beleggen met diverse ingrediënten. Daarna wordt deze afgebakken in de traditionele Italiaanse pizza-oven. De kosten daarvan bedragen € 8.95 p.p.
Tevens is een barbecue mogelijk vanaf € 10.00 p.p. of een Italiaans buffet danwel koud/warm buffet.