Team Challenge

Tijdens de Team Challenge gaat de groep intensief onder begeleiding van een instructeur aan de slag. We hebben diverse opdrachten die de deelnemers stimuleren om samen te werken, te communiceren, logisch na te denken.​ Afhankelijk van de groepsgrootte en de doelstellingen wordt bepaald welke activiteiten er gedaan worden.

De onderdelen die wij aanbieden zijn:
Bandentoren:
Bij de bandentoren is het de bedoeling om zoveel mogelijk banden om een lange houten paal te krijgen. Er is alleen 1 nadeel: je mag de paal absoluut niet aanraken. Omdat de paal best hoog is, moet je wel samenwerken om de opdracht te behalen.

Chagrijnenspel:
Dit spel wordt ook wel het mijnenveld genoemd. Iedereen staat op kratjes en de grond mag absoluut niet geraakt worden. Het doel is om diverse materialen zo snel mogelijk naar de overkant te brengen. Hoe dit wordt gedaan moeten jullie zelf bepalen, maar zodra iemand de grond raakt moet het hele team terug.

Lopende A:
De lopende A bestaat uit een grote ijzeren A met daaraan een aantal touwen. Er staat één teamlid in de A. Het doel is om met de A een parcours af te leggen. de A Met je team leg je een parcours af door middel van de A in beweging te krijgen door lichaamsverplaatsing en touwen trekken.

Spinnenweb:
Het spinnenweb is een groot net. Het is de bedoeling dat het hele team door het net naar de andere kant gaat. Het enige dat niet mag is het net aanraken. En dit maakt het juist zo lastig. Wederom is samenwerking de oplossing.

Torens van Hanoi:
Dit is een teamspel en puzzel in 1! Er staan vijf kisten bij de eerste pion opgestapeld. Het doel is dat deze kisten in dezelfde volgorde bij de achterste pionnen komen te staan.

Vlotbouwen (wordt alleen op verzoek ingezet bij groepen groter dan 50 personen):
In teamverband bouw je met losse materialen (balken, touw en tonnen) zelf een vlot in elkaar. Samenwerken en naar elkaar luisteren komen komen van pas. Als alle vlotten in het water liggen spant het erom: blijft jullie vlot drijven?


Prijs opvragen
Wilt u deze activiteit aanvragen of meerdere activiteiten combineren met elkaar?
Dat kan via het formulier hieronder: